Založ si blog

Nové tváre do politiky ? Prečo, nie ? Babiš oznámil, euro nie , vklad by bol, miliardy korún.

Na trhovisku je vždy veľa osôb a stretnete tam aj človeka.

Veľkým prekvapením bolo ,že ozaj keďže staršie dámy a dôchodcovia si vraj podľa viacerých ,nevedia predstaviť lepšieho politika ,ako máme pána premiéra Fica.

Omyl ,vážení občania , dozvedeli sme sa dnes a pousmiali , no neber aspoň tú kytku a cukrík je zadarmo aj tak nás okrádajú tí u moci.

Spýtala som sa a to ,že vaša generácia nedá dopustiť a bude voliť túto stranu ,čo nám vládne ako to ide dokopy ?

Odpoveď veľmi hodná a istá zaznela ,uvidíme a počkajte si do volieb.

Máme mladých v rodinách a veru konečne sa nám otvárajú oči čo a koho sme volili.

Boli tam asi panie z jednej bytovky na trhu alebo sa poznajú a sú dobré známe, nakoľko pospomínali aj dozadu na éru ešte v rokoch -93-až -2002.

Vyznali sa že tiež fandili a pekne vravel ich idol vtedy a ukázalo sa ,že nebolo to až tak dobré.

Veru ,sklamania z nasledujúcich rokov boli veľké u nich vraj.

Tvrdo záhoracky povedali , eném nové ksichty nééé té co majú plné gágory a hcú už lem dožit.

Uvidíme po voľbách ako to mysleli a ako to celé dopadne vo voľbách.

Ešte jedna vec vyšla navonok od pána Babiša a to ,že neodporúča momentálne sa zaradiť do eurozony a dať tam vklad -miliardy -51 milard a druhý vklad -50miliard českých korún ,je kríza s trhom a sankciami s RUSKOm a o 39% sa nám znížil zisk v ekonomike.

Potom ,už len správy pre bratov českých , no prečo nám v rokoch 2004-2008 nikto z odborne zdatných politikov neoznámil tento fakt ,že občan Slovák ,my máme na vklady povinné do eurozony ,lebo ty si ochotný znášať -uťahovanie opaskov a dáš sa oblbnúť?

No,to je hnus a to je slušne napísané ,čo sa politik zasa Slovenský nebojí zatajiť občanom a v iných štátoch to ihned na začiatku ešte než to idú spraviť ,tak oboznámia občana.

A to sme my národ takí akí sme, nám stačí nadávať raz na ľavo ,potom na pravo ,no aby sme povedali DOSŤ a budú tu nový politici a nové strany a hnutia ako v Čechách aj inde ,to nie?

Zvážme ,pokrivili nás všetkých a dostali títo do polohy ,že my si žobráci neveríme a hádame sa o omrvinku a slovíčko.

Skúsme spraviť aj my ten pomyselný krok u volieb a ozaj si navoliť ,nové tváre a nové strany ,hnutia ,už horšie by nemalo to byť ako to máme teraz.

Jedine ,že by tí noví zistili a dali konečne zisťovať ,kde mizli peniaze z odvodov a daní a to by bola muzika za všetky naše prachy ,čo nás ako občanov obrali títo porevoluční politici.

V každom štáte sú aj súdení politici ,no my máme tak svätých a poctivých ,že vždy sa začne tres.stíhanie   a vždy sa stratí do zabudnutia.

O tomto je strach ,dostať teraz do politiky nové tváre a nových ľudí.

Čiže,kradlo sa na pravo ,kradne sa na ľavo .

Prečo, nemať nových  a dať im možnosť na začiatok si tiež -zarobiť bezpracne a z daní občanov ?

Už to spravili vo viacerých štátoch EU a sú tu občania.

Nacionalizmus ? TERORIZMUS-do 89-VEC, NEVIDANA . .. .

08.06.2015

Slováci a v minulom režime sa občan nemusel obávať, nacionalistov ,teroristov ,čo a kde sme to dospeli s demokraciou ? Veru, lepšie už bolo a nikdy už nebude a tá zloba a nacionalizmus a terorizmus a -izmus …, budú pribúdať. My postarší si zalovme v pamäti a aké to nám v sobotu večer v televíznej ponuke dávali z Ameriky? Nuž, deti sopľavé z chudobných rodín [...]

Závažné udalosti posledných dní.

02.06.2015

Ozaj vieme ,čo vlastne žijeme a čo bude s nami ? Povstane národ proti národu. V minulom storočí prišli vo vojnách o život miliony ľudí. Jeden britský historik napísal:,,Dvadsiate storočie bolo najvražednejším storočím v celej historii….Bolo to storočie takmer nepretržitých vojen, v ktorom bolo iba málo krátkych období bez toho,aby niekde neprebiehal organizovaný [...]

Chceli sme Západ a Ameriku , máme ju aj s chudobnými a hladujúcimi deťmi.

01.06.2015

Neviem ako chcú a či sa podarí pomôcť u nás uprchlíkom ,no ak západ dá eurá tak potom áno. škoda veľká ,že pre naše deti v dolinách a dedinkách na ústraní nie sú peniaze na pomoc. musia znášať chudobu naplno a v plnej paráde. rodičia nestačia ani pozháňať na platby na kúrenie a vodu. sú to hrozné prípady v rádiu ak výherca 1000eur oznámi redaktorovi ,áno viem [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom o prímerí, ktorý je pre Izrael neprijateľný

06.05.2024 19:11, aktualizované: 22:53

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 22
Celková čítanosť: 51984x
Priemerná čítanosť článkov: 2363x

Autor blogu

Kategórie