Založ si blog

Chceli sme Západ a Ameriku , máme ju aj s chudobnými a hladujúcimi deťmi.

Neviem ako chcú a či sa podarí pomôcť u nás uprchlíkom ,no ak západ dá eurá tak potom áno.

škoda veľká ,že pre naše deti v dolinách a dedinkách na ústraní nie sú peniaze na pomoc.

musia znášať chudobu naplno a v plnej paráde.

rodičia nestačia ani pozháňať na platby na kúrenie a vodu.

sú to hrozné prípady v rádiu ak výherca 1000eur oznámi redaktorovi ,áno viem komu a kde pôjde polovica výhry máme v dedine a na našej ulici rodiny s deťmi ,nemajú ani teplo ba ani vodu ,tak aspoň im prispejem polovicou na jedlo nech sa najedia deti.

pred 3 dňami zasa jedná výherkyňa po otázke čo spraví s výhrou odpovie mám kamarátku a ona má veľmi chorého manžela nemá momantálne peňazí dostatok na všetko tak som sa rozhodla ,že jej dám polovicu a ozaj na druhý deň to aj zavolali do rádia a potvrdili ,ženy.

Tak, demokrati a vy sociálne odmietaví ,kde a prečo trpia u nás deti ,to kde sme sa uvrhli do akej doby a času?

Aj za to môžu komunisti ,že vtedy boli chránené rodiny ak mali otca veľmi vážne chorého alebo nemali dostatok na palivo a jedlo?

Veru ,nato nám bolo treba poznať západný štýl života a preto sme sa škrabali tam ,kde nás nesvrbelo no mysleli sme ,že začnú už nám padať pečené holuby do huby.

Sú rodiny na pokraji prežitia a deti už navštevujú psychologov aj ich matky ,to začína byť ozaj ako v zlom sne ,občania to sú tie kľúče na námestiach a kričanie dosť bolo jednej strany ,máme to aj s dupľov.

A tie choroby psychické už ani hektopater nevie kto ešte je -bez paranoe alebo schyza a kto to ozaj ešte hrá pre invaliditu, nakolko tu vraj sa u nás začína aj takto prichádzať ku -invalidite ,dáš lekárovi a on ti dá že si -schyzofrenik a truľo ,máš invalidný a to je dnes výhra. Jedná vraj už od 25 rokoch svojích berie invalidný a ked ide na kontroly tak nevie nakresliť ani čiaru vraj ,no poviem vám to nás komunisti ozaj vychovávali ináč.

Tak,čo pomôžete vy hrdinovia týmto deťom ?

Nacionalizmus ? TERORIZMUS-do 89-VEC, NEVIDANA . .. .

08.06.2015

Slováci a v minulom režime sa občan nemusel obávať, nacionalistov ,teroristov ,čo a kde sme to dospeli s demokraciou ? Veru, lepšie už bolo a nikdy už nebude a tá zloba a nacionalizmus a terorizmus a -izmus …, budú pribúdať. My postarší si zalovme v pamäti a aké to nám v sobotu večer v televíznej ponuke dávali z Ameriky? Nuž, deti sopľavé z chudobných rodín [...]

Závažné udalosti posledných dní.

02.06.2015

Ozaj vieme ,čo vlastne žijeme a čo bude s nami ? Povstane národ proti národu. V minulom storočí prišli vo vojnách o život miliony ľudí. Jeden britský historik napísal:,,Dvadsiate storočie bolo najvražednejším storočím v celej historii….Bolo to storočie takmer nepretržitých vojen, v ktorom bolo iba málo krátkych období bez toho,aby niekde neprebiehal organizovaný [...]

Vivat , komunisti , postavili ste Elektrárne a SPP aby nám komančovia v Demokracii , dokázali to prešustrovať.

01.06.2015

Málokto sa zastaví prečo to museli predať tie naše udreté a dobre zarábajúce Elektrárne a SPP? Keby boli neziskové tak ,kapitalista sa na nich z vysoka a ešte aj z vesmíru vykaká ! No trebalo zakrývať nám malú perinu ,ktorá sa zmenšovala úmerne s pravicou ,ktorá sľubovala 2 x vyššie platy a blahobyt Švajčiarska ,ach jáááj kdeže loňské snehy jsou ??? A teraz zasa [...]

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaň nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 22
Celková čítanosť: 51756x
Priemerná čítanosť článkov: 2353x

Autor blogu

Kategórie