Založ si blog

Chceli sme Západ a Ameriku , máme ju aj s chudobnými a hladujúcimi deťmi.

Neviem ako chcú a či sa podarí pomôcť u nás uprchlíkom ,no ak západ dá eurá tak potom áno.

škoda veľká ,že pre naše deti v dolinách a dedinkách na ústraní nie sú peniaze na pomoc.

musia znášať chudobu naplno a v plnej paráde.

rodičia nestačia ani pozháňať na platby na kúrenie a vodu.

sú to hrozné prípady v rádiu ak výherca 1000eur oznámi redaktorovi ,áno viem komu a kde pôjde polovica výhry máme v dedine a na našej ulici rodiny s deťmi ,nemajú ani teplo ba ani vodu ,tak aspoň im prispejem polovicou na jedlo nech sa najedia deti.

pred 3 dňami zasa jedná výherkyňa po otázke čo spraví s výhrou odpovie mám kamarátku a ona má veľmi chorého manžela nemá momantálne peňazí dostatok na všetko tak som sa rozhodla ,že jej dám polovicu a ozaj na druhý deň to aj zavolali do rádia a potvrdili ,ženy.

Tak, demokrati a vy sociálne odmietaví ,kde a prečo trpia u nás deti ,to kde sme sa uvrhli do akej doby a času?

Aj za to môžu komunisti ,že vtedy boli chránené rodiny ak mali otca veľmi vážne chorého alebo nemali dostatok na palivo a jedlo?

Veru ,nato nám bolo treba poznať západný štýl života a preto sme sa škrabali tam ,kde nás nesvrbelo no mysleli sme ,že začnú už nám padať pečené holuby do huby.

Sú rodiny na pokraji prežitia a deti už navštevujú psychologov aj ich matky ,to začína byť ozaj ako v zlom sne ,občania to sú tie kľúče na námestiach a kričanie dosť bolo jednej strany ,máme to aj s dupľov.

A tie choroby psychické už ani hektopater nevie kto ešte je -bez paranoe alebo schyza a kto to ozaj ešte hrá pre invaliditu, nakolko tu vraj sa u nás začína aj takto prichádzať ku -invalidite ,dáš lekárovi a on ti dá že si -schyzofrenik a truľo ,máš invalidný a to je dnes výhra. Jedná vraj už od 25 rokoch svojích berie invalidný a ked ide na kontroly tak nevie nakresliť ani čiaru vraj ,no poviem vám to nás komunisti ozaj vychovávali ináč.

Tak,čo pomôžete vy hrdinovia týmto deťom ?

Nacionalizmus ? TERORIZMUS-do 89-VEC, NEVIDANA . .. .

08.06.2015

Slováci a v minulom režime sa občan nemusel obávať, nacionalistov ,teroristov ,čo a kde sme to dospeli s demokraciou ? Veru, lepšie už bolo a nikdy už nebude a tá zloba a nacionalizmus a terorizmus a -izmus …, budú pribúdať. My postarší si zalovme v pamäti a aké to nám v sobotu večer v televíznej ponuke dávali z Ameriky? Nuž, deti sopľavé z chudobných rodín [...]

Závažné udalosti posledných dní.

02.06.2015

Ozaj vieme ,čo vlastne žijeme a čo bude s nami ? Povstane národ proti národu. V minulom storočí prišli vo vojnách o život miliony ľudí. Jeden britský historik napísal:,,Dvadsiate storočie bolo najvražednejším storočím v celej historii….Bolo to storočie takmer nepretržitých vojen, v ktorom bolo iba málo krátkych období bez toho,aby niekde neprebiehal organizovaný [...]

Vivat , komunisti , postavili ste Elektrárne a SPP aby nám komančovia v Demokracii , dokázali to prešustrovať.

01.06.2015

Málokto sa zastaví prečo to museli predať tie naše udreté a dobre zarábajúce Elektrárne a SPP? Keby boli neziskové tak ,kapitalista sa na nich z vysoka a ešte aj z vesmíru vykaká ! No trebalo zakrývať nám malú perinu ,ktorá sa zmenšovala úmerne s pravicou ,ktorá sľubovala 2 x vyššie platy a blahobyt Švajčiarska ,ach jáááj kdeže loňské snehy jsou ??? A teraz zasa [...]

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 22
Celková čítanosť: 51919x
Priemerná čítanosť článkov: 2360x

Autor blogu

Kategórie