Chceli sme Západ a Ameriku , máme ju aj s chudobnými a hladujúcimi deťmi.

1. júna 2015, lesanka, Nezaradené

Neviem ako chcú a či sa podarí pomôcť u nás uprchlíkom ,no ak západ dá eurá tak potom áno.

škoda veľká ,že pre naše deti v dolinách a dedinkách na ústraní nie sú peniaze na pomoc.

musia znášať chudobu naplno a v plnej paráde.

rodičia nestačia ani pozháňať na platby na kúrenie a vodu.

sú to hrozné prípady v rádiu ak výherca 1000eur oznámi redaktorovi ,áno viem komu a kde pôjde polovica výhry máme v dedine a na našej ulici rodiny s deťmi ,nemajú ani teplo ba ani vodu ,tak aspoň im prispejem polovicou na jedlo nech sa najedia deti.

pred 3 dňami zasa jedná výherkyňa po otázke čo spraví s výhrou odpovie mám kamarátku a ona má veľmi chorého manžela nemá momantálne peňazí dostatok na všetko tak som sa rozhodla ,že jej dám polovicu a ozaj na druhý deň to aj zavolali do rádia a potvrdili ,ženy.

Tak, demokrati a vy sociálne odmietaví ,kde a prečo trpia u nás deti ,to kde sme sa uvrhli do akej doby a času?

Aj za to môžu komunisti ,že vtedy boli chránené rodiny ak mali otca veľmi vážne chorého alebo nemali dostatok na palivo a jedlo?

Veru ,nato nám bolo treba poznať západný štýl života a preto sme sa škrabali tam ,kde nás nesvrbelo no mysleli sme ,že začnú už nám padať pečené holuby do huby.

Sú rodiny na pokraji prežitia a deti už navštevujú psychologov aj ich matky ,to začína byť ozaj ako v zlom sne ,občania to sú tie kľúče na námestiach a kričanie dosť bolo jednej strany ,máme to aj s dupľov.

A tie choroby psychické už ani hektopater nevie kto ešte je -bez paranoe alebo schyza a kto to ozaj ešte hrá pre invaliditu, nakolko tu vraj sa u nás začína aj takto prichádzať ku -invalidite ,dáš lekárovi a on ti dá že si -schyzofrenik a truľo ,máš invalidný a to je dnes výhra. Jedná vraj už od 25 rokoch svojích berie invalidný a ked ide na kontroly tak nevie nakresliť ani čiaru vraj ,no poviem vám to nás komunisti ozaj vychovávali ináč.

Tak,čo pomôžete vy hrdinovia týmto deťom ?