A ja , že prečo Česi v TV spravili , Nepelovsky otoč , Programový?

24. mája 2015, lesanka, Nezaradené

Šťastie a láska ,aj na vlajke to majú naši bratia a my s nimi sme to tiež mali.

K tomu vraj ,pravda víťazí.

Čo to vlastne sa koná ,teraz po zhodení ,múrov,plotov,drotov a neviem koho a čo ešte ?

Prišiel rok -2010 akoby sa naši kamaráti spoza bývalej západnej strany zľakli ,že môže byť aj niečo lepšie tu v našich štátoch a občan ,môže pekne podakovať , EU a NATO a povedať ,ďakujeme -ODDIDEME ?

Od tých čias sa veľa stalo, raz mali na Ukrajine ORANŽOVO a občan im povedal dakujem -odchod.

No to akoby sa naš veľký brat nazlostil a pozval si poniektorých znalých vecí a praktík na školenia a doškolovania ?

Nakoľko ,po prvýkrát v porevolučnej historii sa stalo u nás -Fopa z Radičovej vládou a po čase aj s pánom Nečasom v Prahe.

Predstavme si ,začali vládnuť -demokratickí zvolení politici a hned sa začalo -nové zbrojenie a peniaze už na to vláda naša aj Česká mala.

Som ,občan obyčajný -hriešny ,no aby nás komunisti v školách neučili počítať do piatich ,tak to nie.

No a to ,čo po návštevách u brata v Česku sa dohodlo v programovej štruktúre-medzi SR a ČR riaditeľmi TV poviem, ani BREŽNEV by sa hanbiť nemusel !

Seriáli,kriminálky, dokonca sa boli poučiť a naša TV im dala scenár na -podvečerné ČIERNE VEČERY u pani SUDKYNI ,ktorá bude krmiť -občanov ČR, aj tak zbedačených politikmi ,no zastrašovať s prípadmi ľudí, čo ledva žijeme a prežívame .Kde sú -filmy nedeľňajšie ?popoludní?komédie ?

Začali to -KRIMI na PRIME + BARANDOV -pani SUDKYŇA bude pokračovať ,no nie je tiež, šťastný národ -ČESKY ???

Ako skoro prestali nám ,dennodenne podávať -ROZKRADAČKY v POLITIKE -už, sa vraj NEKRADNE a nemusia byť politické ŠARVATKY medzi našimi a ich v Čechách politikmi.

Musia všetku svoju silu preniesť na nás občanov ,že sa súdime a hádame a neviem čo ešte ,aby zastrašovali nás a mali platy Americké , oni si užívali DEMOKRACIU a občan ty -kukaj, jak  ŠTROUGAL na noviny ,že mal niečo s výbornou speváčkou našou v ČSSR:

Preto ,neviem načo a prečo študujú a potom plnia príkazy a rady ,to ich v televíziách aj v Českých ,ženie dopredu len chamtivosť peňazí a vidina blahobytu ?

Možno nie my dnes ,no verte ak sa niečo zmení v štátoch a budete chcieť tvrdiť ,že bol režim a vy ste museli ,vám to nemusí už potom prejsť, vy ste dnes a vždy byť profesionáli .

Kde sú filmy, kde sú súťaže ,kde je zábava ,kde sú piatkové a sobotňajšie programy ? KDE ?

To som si dovolila len moje súkromné videnie vecí v televíziách a ich šéfov.