Založ si blog

Slovenské ovce , bez dôstojnosti a úcty ku sebe samému?

Predstavím vám jedno neutrálne pole ,kde sa vždy  ozaj urputne súperilo a bolo to aj zaujímavé .

No začalo to veľmi nevyhovovať vysoko postaveným v jednom z tých dvoch strán na poli.

Dumali a zistili ,máme Pepého čo ho využiť a použiť jeho schopnosť ,nám pomôcť odstaviť tých oponentov z poľa a bude aj to naše.

I stalo sa , bol zavolaný Pepé ku vrchnosti a tá ho oboznámila a pripomenula,že nič nie je zadarmo a dnes už dvakrát to platí a treba nám obsadiť a odstaviť ,druhý klub v poli.

Treba ísť šikovne ,nenápadne len tak náhodne osloviť ,počúvaj nechceš patriť ku nám lepším a z väčším aj možnosťami lepšími ,neoľutuješ.

Pomaličky, no iste sa začalo koliečko na poli uzatvárať a ten šikovný a pekne vyfarbený akože mudrc a netrep hlúposť , sa dobre vyznal už spred  rokov ako v tom má chodiť.

Vtedy tiež potrebovali aby sa odignorovali a ľudia nechodili za účelom správ od občanov a hráčov na poli ,no ide do tuhého a najlepšou obranou je vždy útok.

Takže bude silný tím ,bude veľký rozsah členov z druhého poľa , bude skrátka to čo už vieme roky , Slováka vieš dostať na rečičky a sľuby ako ovečku u nás na východe u Košíc a Širokorozchodnej.

Dobré ,že sme si to cvičili pred rokmi a poznali naše Slovenské ovečky im stačí poslať BILET so správou , nechoď ,nereaguj ,nevšímaj si ,my sme tí čo sa trocha pohráme a potom vás odkopnem ,no ani vy to mojí milí ešte neviete .

Aj o tomto je život na dvoch stranách alebo poliach kde jeden šípy ,že mu prší do topánok ,no ako to spraviť aby som to rozbil a nikto nemal ani potuchy o pláne?

No jednoducho ,budeme akože partia do děšte a vyjde to vyšli aj iné blbosti nám,u nás na naše ovečky platia slušné a hlavne milé slová a sľuby ,budeš s nami bude ti dobre.

Nacionalizmus ? TERORIZMUS-do 89-VEC, NEVIDANA . .. .

08.06.2015

Slováci a v minulom režime sa občan nemusel obávať, nacionalistov ,teroristov ,čo a kde sme to dospeli s demokraciou ? Veru, lepšie už bolo a nikdy už nebude a tá zloba a nacionalizmus a terorizmus a -izmus …, budú pribúdať. My postarší si zalovme v pamäti a aké to nám v sobotu večer v televíznej ponuke dávali z Ameriky? Nuž, deti sopľavé z chudobných rodín [...]

Závažné udalosti posledných dní.

02.06.2015

Ozaj vieme ,čo vlastne žijeme a čo bude s nami ? Povstane národ proti národu. V minulom storočí prišli vo vojnách o život miliony ľudí. Jeden britský historik napísal:,,Dvadsiate storočie bolo najvražednejším storočím v celej historii….Bolo to storočie takmer nepretržitých vojen, v ktorom bolo iba málo krátkych období bez toho,aby niekde neprebiehal organizovaný [...]

Chceli sme Západ a Ameriku , máme ju aj s chudobnými a hladujúcimi deťmi.

01.06.2015

Neviem ako chcú a či sa podarí pomôcť u nás uprchlíkom ,no ak západ dá eurá tak potom áno. škoda veľká ,že pre naše deti v dolinách a dedinkách na ústraní nie sú peniaze na pomoc. musia znášať chudobu naplno a v plnej paráde. rodičia nestačia ani pozháňať na platby na kúrenie a vodu. sú to hrozné prípady v rádiu ak výherca 1000eur oznámi redaktorovi ,áno viem [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 22
Celková čítanosť: 51877x
Priemerná čítanosť článkov: 2358x

Autor blogu

Kategórie