Založ si blog

Tíško, zaspáva Gorila , pre náš pokoj občana , nechajme ju „ZASPAŤ“.

Málokto z nás si spomenie ,že za toto zviera v kauze nemôže ani tak ,terajší pán premiér ako by to niekto aj chcel.

Spomeňme si na úplný začiatok ,éry na ministerstve vnútra po vládach pána Mečiara.

Prišla zmena vo vládnutí ,občan ako vždy uveril v slová Východniara -rodáka ,že teraz sa bude konať razantne a zákonne.

Bohužiaľ ,bola to holá nepravda zo strany a predsedu vtedajšej strany,pre nás občanov.

Pán Dzurinda na úvod vládnutia ,spravil kroky smerujúce ku poriadku a zákonnosti ,no pozabudol ,že aj on má chuť a radosť z peniažkov alebo z peňežoch.

Nastúpil za ministra vnútra -neb.pán L.Pitner a prezidentom polície sa stal -p.Ivor, čo sa stalo ?

Nuž ,po 2-rokoch sa akosi znepáčilo týmto z vlády konať to ,čo preferovali ale mali brzdu a to priamo vo vláde ,pána Pitnera a p.Ivora.

Začali najprv nám v správach a reláciách predstavovať ,pána gen.Ivora ako : IVORNIČKY / fráza na VEČERNIČKY /- a kedže sa ho pán minister zastal a povedal ,že je veľmi spokojný z prácou ktorú odvádza policajný prezident ,nastala zmene na vnútru -nový minister.

Nastúpil pán I.Šimko aj on nejako neodbočoval z kolají jeho predchodcu a bolo mu to zrátané už v najbližších voľbách a nestal sa už ministrom vnútra v roku-2002-.

Bol obľúbený u ľudí a napriek tomu nebol ten správny na post ministra.

I stal sa ministrom p.Palko a čuduj sa svete neb.pán Pitner ako šéf SIS ,oznámil  správu s názvom pracovným -GORILA- tím, ktorým mal.Písal sa rok -2005 , škoda až do roku 2006 do skončenia vlády pána Dzurindu ,nikdy o tomto nám občanom nepovedal ,nič.

No pán Pitner už mal zasa narobené problémy a odchod z SIS v roku 2008 ,pán Pitner zomrel.Všetko utajené ,ako má byť a všetci z toho zvieraťa boli prešťastní a sú až dodnes.

Preto mi dovolte moju malú radu ,nikdy už si nenechajme o tomto zvierati premývať naše hlavy a mozgy.

Je to zbytočné a neefektívne ,nikomu sa už nič nestane a nám len provokačne pred voľbami niekto to predhodí za ,jeho vlastným cieľom -vyhrať voľby ???

Aj minule ma rozosmiali v národnej rade opozičníci ,pri rozprave a -gorila sem ,gorila tam a -ŠEFGORILA je poradcom mimo štát a nám trepú sprostosti a zbytočne robia stresy z ich výborného -džobu politikov vtedy.

Skúsme si už aspoň my občania povedať , spala alebo driemala nám -gorila toľké roky ???

Nuž ,nech zaspí na tvrdo a už ju ani nebuďme ,občan z toho nič nebude mať a zasa si len ten ktorý politik ,prihreje polievočku svoju.

Verte , chceme sa mať aspoň po tejto línii lepšie ?

Nereagujme už na zvieratá u nás medzi politikmi a budeme aspoň o kúsoček ,kľudnejší a oni nebudú mať moc nad nami ,nás rozoštvávať a rozdeľovať.

Voľby ,presne  tak ,nech voľby nám ukážu ktorý z politikov vie sa obhájiť a ako u občana.

Nenaleťme u volieb znova na -báchorky aj ked o pánu Ficovi , bude mať občanov na svojej strane ,nuž to bude znamenať ,že niečo musel spraviť prečo si ho budú voliť ,občania.

Ku tomuto článku ma primälo ,že začínam zasa viac počúvať slovo zvieraťa -gorila , je to už naša hanba ,ak sa dáme touto opicou znova oblbnúť a naletíme.

Vtedy sa nič nestalo a nekonalo a už nikdy sa nič nebude konať a nestane,občania.

Politik má možnosť výjsť aj s niečím pre občana do budúcnosti a nie stále sa vraciať ku veciam ,ktoré nikto -nikto nechcel vtedy šetriť a stálo to aj miesto vtedajších riaditeľov vo funkciách služby našej.

Radujme sa .že napriek všetkému sme to prežili a máme ešte aspoň na to ,čo máme a žijeme v relatívnom pokoji ,to je asi už jediný náš údeľ občanov.

Nacionalizmus ? TERORIZMUS-do 89-VEC, NEVIDANA . .. .

08.06.2015

Slováci a v minulom režime sa občan nemusel obávať, nacionalistov ,teroristov ,čo a kde sme to dospeli s demokraciou ? Veru, lepšie už bolo a nikdy už nebude a tá zloba a nacionalizmus a terorizmus a -izmus …, budú pribúdať. My postarší si zalovme v pamäti a aké to nám v sobotu večer v televíznej ponuke dávali z Ameriky? Nuž, deti sopľavé z chudobných rodín [...]

Závažné udalosti posledných dní.

02.06.2015

Ozaj vieme ,čo vlastne žijeme a čo bude s nami ? Povstane národ proti národu. V minulom storočí prišli vo vojnách o život miliony ľudí. Jeden britský historik napísal:,,Dvadsiate storočie bolo najvražednejším storočím v celej historii….Bolo to storočie takmer nepretržitých vojen, v ktorom bolo iba málo krátkych období bez toho,aby niekde neprebiehal organizovaný [...]

Chceli sme Západ a Ameriku , máme ju aj s chudobnými a hladujúcimi deťmi.

01.06.2015

Neviem ako chcú a či sa podarí pomôcť u nás uprchlíkom ,no ak západ dá eurá tak potom áno. škoda veľká ,že pre naše deti v dolinách a dedinkách na ústraní nie sú peniaze na pomoc. musia znášať chudobu naplno a v plnej paráde. rodičia nestačia ani pozháňať na platby na kúrenie a vodu. sú to hrozné prípady v rádiu ak výherca 1000eur oznámi redaktorovi ,áno viem [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 22
Celková čítanosť: 51760x
Priemerná čítanosť článkov: 2353x

Autor blogu

Kategórie